Wat doet Aksent vzw?

Aksent vzw ondersteunt ouderen en hulpbehoevenden zodat zij langer en op een kwaliteitsvolle manier in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
Mensen kunnen terecht in de lokale dienstencentra in Schaarbeek en Evere of krijgen hulp aan huis op een zeer flexibele en geïndividualiseerde manier.

Medewerkers van de dienstencentra organiseren samen met een grote groep vrijwilligers activiteiten zoals yogalessen, schilderateliers, cursussen Frans, uitstap naar de opera, … De dienstencentra hebben ook een onthaal- en ontmoetingsruimte. Hier kunnen mensen uit de wijk samenkomen en op een aangename manier tijd met elkaar doorbrengen.

Aksent vzw biedt aanvullende thuishulp aan sociale tarieven. Deze dienstverlening bestaat onder meer uit hulp bij het huishouden, hulp bij het boodschappen doen, oppas en begeleiding voorzien, …
Reguliere thuiszorgorganisaties helpen Aksent vzw hierbij.

Naast de dagelijkse werking is Aksent vzw ook betrokken in tal van sociale projecten in de wijk. Aksent vzw werkt hiervoor samen met andere organisaties uit de buurt. Met deze projecten wil Aksent vzw een kwaliteitsvolle en solidaire leefomgeving creëren.

Kortgeschoolde, langdurig werkzoekenden krijgen, via de operationele werkingen van Aksent vzw, werkervaring, opleiding en begeleiding naar een reguliere tewerkstelling.

Wie zijn we?

Meer info of zin om deel uit te maken van ons team?

Contacteer ons via 02/240.71.90  of  info@aksentvzw.be